2018-12-04 05:02:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Árad önből az életkedv

Napi horoszkóp december 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Annyi csalódás érte mostanában, hogy fél belevágni valami új feladatba. Talán igaza is van, de céljait csak akkor érheti el, ha kevesebbet akadékoskodik, és többet dolgozik értük.

 

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Skorpió jegyében áll. Ma nem tud úgy dolgozni, mint ahogyan szeretett volna. Mindenhez egy kicsit több időre van szüksége. Nem sok örömet jelez ez a nap. Csak nehezen tud belelendülni a munkájába. Találkozói vontatottan haladnak, de az összeredmény végső soron jól fog alakulni.

 

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha valamilyen nehézségekkel vagy időigényes munkával kell megküzdenie, akkor most jött el a megfelelő időpont, hogy belefogjon, vagy éppen befejezze a megoldásukat. Most elég erősnek érzi magát ehhez, és jól tud összpontosítani. Este élvezheti az édes semmittevést.

 

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Több bolygó is kellemetlen fényszögben áll az ön jegyével. Ez diszharmóniát, konfliktusokat, és feszültségeket szül. Egy ígérettel, egy régen tett fogadalommal viaskodik. Munkájában új kihívások várják. Fontos személy figyelmét vonhatja magára, megnyerheti jóindulatát.

 

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap és a Jupiter is a Nyilas jegyében áll. Ha már hosszú ideje halogat egy fontos találkozót, vagy tisztázó beszélgetést, akkor ennek most jött el az ideje. Árad önből az életkedv, másokat is motiválhat.

 

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Olyan folyamatok zajlanak le ön körül, a társaságban, hozzátartozóival, amelyek különösen érdeklik önt. Az is lehetséges, hogy nyitottabban tud majd közeledni valakihez. Meg tudja osztani vele érzelmeit, félelmeit, aggodalmait és örömeit is.

 

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Munka terén ma jól teljesít, megfelel az elvárásoknak. Kitűzött céljait biztonsággal éri el. Üzleti kapcsolatai átértékelődnek, és ígéretessé válnak. Anyagias természetét semmiképpen sem kell titkolnia, de párkapcsolatában az érzelmek uralkodjanak.

 

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold a Skorpió jegyében áll. Sokkal jobban fogja érezni magát, frissebb lesz, és örülhet az életnek. Minden olajozottan halad! Este menjen szórakozni, sok örömben lehet része.

 

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma senki sem tud lépést tartani önnel. Olyan problémákat, amelyek már régóta foglalkoztatták, most tisztázni tud. Sikerül a legkorrektebb módon eljárni ezekben az ügyekben. Este társaságra vágyik, jól fog esni egy kis beszélgetés.

 

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Közvetlen környezetében sok ember körül zavart, sőt káoszt tapasztalhat. Nemcsak a hivatásában, a magánéletében is nagy lesz az összevisszaság. Lassan azonban áttekintést nyerhet magának az egészen, a Hold a Skorpió jegyében ebben sok segítséget ad.

 

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Reflektorfénybe kerül, élvezze ezt a helyzetet nyugodtan! Rengeteg lehetősége adódik, amiket sorra kihasználhat. Anyagi helyzete is megnyugtatóan javul. Másokkal legyen megértő és türelmes.

 

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold a Skorpió jegyében áll. Ilyenkor ön már sejtheti, hogy valamilyen nagy dolog sikerülhet majd. Ragyogóan érzi magát. Hivatásában a siker sem fog váratni magára.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: